Ruil- & Retourbeleid

Ruilen en Retourneren – Geen probleem bij Cadeauclub.nl!

Je mag de artikelen binnen de zichttermijn van 14 dagen ruilen of retourneren. Wanneer de door Cadeauclub.nl afgeleverde artikelen niet binnen 14 dagen na ontvangst worden teruggezonden, gelden de zaken als geaccepteerd.

Wij accepteren alleen geretourneerde artikelen die:

  • in de originele onbeschadigde verpakking worden teruggezonden;
  • voorzien zijn van de originele (prijs)labels.
  • onbeschadigd en ongebruikt zijn;
  • voldoende gefrankeerd zijn;
  • alle eventueel meegezonden gifts bevatten;

Product- en of leverfouten dienen binnen 3 werkdagen na levering aan ons gemeld te worden.

Instructies om artikelen retour te melden:

  • Aanmelden via een mail naar info@cadeauclub.nl;
  • Verpak uw goederen in de originele verpakking en voeg de meegeleverde pakbon toe;
  • Zorg ervoor dat het pakket voldoende gefrankeerd is en voorzien van het retouradres (zie hieronder).
  • Als je een artikel wilt ruilen, dan dit ook graag aangeven via de mail. Het bedrag van je retour wordt dan automatisch verrekend met het nieuwe artikel. Als er een bedrag overblijft, wordt dit binnen 14 dagen na ontvangst van je pakket teruggestort op je rekening.

Retouradres:

Cadeauclub.nl

Sint Agathaplein 65

5427AA  Boekel

 

Kosten retourzending

De kosten van de retourzending zijn geheel voor de rekening van de verzender en worden daarom niet door Cadeauclub.nl vergoed. Dit geldt ook voor de kosten die aan ons berekend worden indien het pakket aan de deur wordt geweigerd of indien het niet wordt afgehaald op de afhaallocatie.

Indien de artikelen ongebruikt en onbeschadigd zijn en tijdig en correct zijn geretourneerd, voldoet Cadeauclub.nl de betaalde prijs, exclusief eventuele verzendkosten, cadeauservice kosten en betalingskosten, uiterlijk binnen 14 dagen na retourontvangst van de artikelen. Indien niet aan onze ruil- en retourvoorwaarden is voldaan dan behouden wij ons het recht voor om zendingen aan u terug te sturen en u de verzendkosten in rekening te brengen.

Niet goed, geld terug

Indien de artikelen ongebruikt en onbeschadigd zijn en tijdig en correct zijn geretourneerd, voldoet Cadeauclub.nl de betaalde prijs, exclusief eventuele verzendkosten, cadeauservice kosten en betalingskosten, uiterlijk binnen 14 dagen na retour ontvangst van de artikelen. Voor het gedeelte dat eventueel is betaald met een cadeaubon van Cadeauclub.nl, ontvang je een waardebon welke je bij Cadeauclub.nl kunt besteden.

Retour afgeven

Het is ook mogelijk om het pakket af te geven in onze winkel (adres zie Retouradres). Als je voor deze optie kiest, vragen we je vriendelijk om de artikelen van te voren via de mail (info@cadeauclub.nl) aan te melden.

Verkeerd / beschadigd artikel ontvangen?

Wanneer je onverhoopt en verkeerd of beschadigd artikel hebt ontvangen, dien je dit binnen 3 werkdagen te melden. Je kunt contact opnemen met de klantenservice via: info@cadeauclub.nl of 0611726951. Stuur bij een beschadigd artikel altijd een foto mee van het probleem en het bijbehorende factuurnummer. Wij zullen de artikelen kosteloos omruilen.