De 10 Leukste Vaderdag Cadeaus

Terug naar Blog
top 10 vaderdag cadeaus

De 10 Leukste Vaderdag Cadeaus

Zondag 15 juni is het weer Vaderdag en dat kan je natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Het blijft alleen altijd lastig om een origineel cadeau uit te zoeken voor je vader. Want wat zou hij nou echt leuk vinden om te krijgen? Daarom hebben wij een lijstje voor je opgesteld met de 10 leukste en meest originele Vaderdag cadeaus!

1. Sokken voor jouw held

Met deze sokken laat je weten dat je vader jouw grote held is. Je kan dit cadeau nog extra persoonlijk maken door een berichtje op de achterkant te schrijven. Weet je niet wat voor schoenmaat je vader heeft? Geen probleem, deze sokken zijn geschikt voor iedere voet!

2. Voor de bierfanaat

Is jouw vader altijd in voor een biertje? Dan is dit een perfect cadeau voor hem! Lekkere doucheschuim en douchegel die ruikt naar fresh hop. Het enige bier (let op: is uiteraard niet geschikt om te drinken) waar je dus frisser van wordt!

3. Voor de beste Pa(prika)

Voor de beste Pa(prika)! Geef je vader een cadeau waar hij nog even mee aan de slag moet. Hiermee moet hij namelijk zijn eigen cadeau kweken. Plant de zaadjes in de kweekcup en zet ze daarna, wanneer ze groot zijn, in de bijgeleverde fles. Op deze manier kan hij extra lang genieten van zijn cadeau!

4. Leukedingenbonnen boekje

Eén keer de auto wassen, één dag alle klusjes in huis doen, etc. Met dit leukedingenbonnen boekje kan je je vader ultiem verrassen. Het boekje bevat 20 waardebonnen die je vader op ieder moment in kan zetten wanneer het hem uitkomt.

5. Schort voor de BBQ Meester

Steekt jouw vader graag de BBQ aan of staat regelmatig in de keuken dan is dit schort echt iets wat bij hem past. Op deze manier zal hij altijd aan jou denken wanneer hij zich weer eens uitslooft bij een BBQ.

6. Het grote Papa invulboekje

Bij dit cadeau moet je zelf eerst even aan de slag. Vul het boekje in zodat er een mooi boekwerk ontstaat vol met herinneringen, vragen en weetjes over je vader. Leuk om later terug nog eens te lezen en terug te kijken op deze leuke tijd!

7. Luxe bruisbal voor de genieter!

Ligt jouw vader veel in bad? Dan kan je hem extra verwennen met deze heerlijke luxe bruisbal. De ingrediënten zijn 100% natuurlijk, zonder toevoegingen en parfum. Echt helemaal verantwoord badderen dus!

8. Kletspot Bluf voor de Blufkoning

Heeft je vader altijd grote praatjes? Kom erachter of hij ook kan goed kan bluffen met de Kletspot Bluf editie. Superleuk om te spelen met je vader en andere familieleden tijdens een gezellige avond. Laat je verbazen over de waarheid, steek een stokje voor leugens en maak onwijs veel plezier!

9. Luxe scheren op de ouderwetse manier

Wordt het voor je vader weer eens tijd om zijn baard bij te werken? Dan is deze luxe scheerset zeker geschikt voor hem. Met deze set ga je een stukje terug in de tijd, lekker insmeren met de kwast en scheren maar. Eindelijk weer een verzorgde en gladde huid!

10. Spelen met de Vertellis Gezinseditie

Wil je zelf stiekem ook nog een beetje profijt hebben van het vaderdag cadeau dan is de Vertellis Gezinseditie uitermate geschikt. Een populair kaartspel met onverwachte, grappige en belangrijke vragen waardoor er interessante gesprekken ontstaan. Laat jij je vader expres winnen omdat het vaderdag is?

Extra: Cadeaus voor Opa!

De opa’s zijn we natuurlijk ook niet vergeten. Ook zij horen op vaderdag in het zonnetje gezet te worden. Doe dat bijvoorbeeld met zijn nieuwe favoriete kussen, de luxe bruisbal voor Opa of deze leuke cadeauzeep!

Naast deze 10 super leuke vaderdag cadeaus hebben we nog tal van andere mogelijkheden voor je. Die vind je op onze vaderdag categorie pagina!

Terug naar Blog
Je hebt dit product toegevoegd aan je winkelwagen: