Verzending

Verzendkosten

Nederland:

Bestellingen binnen Nederland verzenden wij gratis vanaf € 39,00.
Voor bestellingen onder € 39,00 zijn de verzendkosten € 6,95.

België en Duitsland:

Bestellingen binnen België en Duitsland verzenden wij gratis vanaf € 59,00.
Voor bestellingen onder € 59,00 zijn de verzendkosten € 13,00.

Bezorging en Levertijden

Indien je op werkdagen voor 16:00 uur besteld en het item is op voorraad, dan doen we ons best om de order nog dezelfde dag te versturen. Uiteraard lukt dit vaak wel, maar niet altijd. Wij vragen je begrip hiervoor als we dat door de grote drukte niet altijd redden. Daarom hanteren we een levertijd tussen 1 en 3 werkdagen. Wij verzenden onze pakketten met DHL Parcel. Als je een email hebt ontvangen met track and trace code ontvang je de bestelling de volgende dag.

Niet thuis?

Als je niet thuis bent op het moment van bezorging en als DHL het pakket ook niet bij je buren heeft kunnen afgeven, dan bezorgt DHL je pakket de volgende dag bij een DHL ServicePoint dichtbij. DHL laat een kaart achter in je brievenbus. Met de code op deze kaart kun je via track en trace zien waar je pakket wordt bezorgd.

Je pakket blijft maximaal 7 dagen bij een DHL ServicePoint liggen. Zodra de zending is bezorgd, ontvang je van ons bericht en na drie dagen sturen we een herinnering. Wanneer het pakket er een week ligt, wordt het teruggestuurd naar Bijzonder Design Store. De kosten van deze retourzending komen voor rekening van de klant en worden in mindering gebracht op de creditfactuur van de producten.

Je kunt er ook voor kiezen om je pakket opnieuw thuis of bij je buren te laten bezorgen. Je hebt dan de keuze uit verschillende data en tijdvakken overdag en in de avond. Wil je liever een ander DHL punt kiezen, ook dat is mogelijk. Je kunt je keuze tot 23:59 uur doorgeven.

Pakket vertraagd?

DHL streeft ernaar jouw bestelling binnen 1 werkdag te bezorgen. 99% van onze bestellingen wordt binnen 1 werkdag afgeleverd. De overige 1% loopt helaas vertraging op. Wij vinden dit vanzelfsprekend heel vervelend, maar hebben hier helaas geen enkele invloed op. Als je bestelling een dag na de verwachte leverdatum nog niet is afgeleverd, neem dan contact met ons op via de e-mail info@cadeauclub.nl of bel ons op het telefoonnummer: +31 6 11726951.

Let op: op maandag bezorgt DHL niet, dus dan zal de aflevering één dag later zijn.

Je bestelling wijzigen of annuleren

Wil je je bestelling wijzigen of annuleren? Geen enkel probleem. Neem zo spoedig mogelijk contact met ons op als je je bestelling wilt wijzigen of annuleren. Dit kan per e-mail of telefonisch. In het geval van een wijziging passen wij je bestelling meteen aan. Als je wilt annuleren regelen we dat ook meteen, en storten we je aankoopbedrag dezelfde dag nog terug.

Wil je je bestelling wijzigen of annuleren, maar heb je de verzendbevestiging al ontvangen? Dan kunnen we je bestelling helaas niet meer aanpassen of annuleren. Maak in dat geval gebruik van de retour-regeling.

Ruilen of retourneren

Je bestelling ruilen of retourneren is geen probleem bij Cadeauclub.nl. Binnen 14 dagen na ontvangst kan je je bestelling bij ons ruilen of retourneren.

Lees hier meer over ons retourbeleid en om je retourzending aan te melden.