Zakelijk

Zakelijke Cadeaus

Zakelijke bestelling?

Natuurlijk kunt u bij Cadeuclub.nl ook bestellingen doen voor uw bedrijf, school, instelling, etc. Het orderbedrag moet dan wel minimal €99,00 zijn. Tijdens het afrekenproces kiest u dan de optie ‘Zakelijke klant’. Dit geeft u dan direct de mogelijkheid om op rekening te betalen. Via de bevestiging ontvangt u de factuur. Die kunt u dan alvast betalen, terwijl wij uw order verder gereedmaken en naar u opsturen.

Lekker makkelijk toch?

 

Zoekt u een zakelijk cadeau voor een speciale gelegenheid, voor uw relaties of voor uw medewerkers?

Bijvoorbeeld voor sinterklaas, kerst, jubileum, secretaressedag, verjaardag, etc. Natuurlijk wilt u dan goed voor de dag komen en moet het wel origineel en bijzonder zijn. 

Vaak bent u gebonden aan één merk. Dat is niet het geval bij Cadeauclub.nl. Wij kunnen uit de vele merken die wij hebben een mooi pakket samenstellen, geheel naar uw wens en op maat.

Wij regelen heel graag het cadeau voor uw medewerkers en zakenrelaties. In overleg zoeken we naar een cadeau of pakket dat het beste past bij uw bedrijf, budget en doelgroep. Als we hiervoor naast ons assortiment nog op zoek moeten naar andere producten is dat helemaal geen probleem. De cadeau’s worden ingepakt en kunnen worden voorzien van een persoonlijke kaart. Natuurlijk is het ook mogelijk om een cadeaubon te geven die te besteden is op onze webshop.

Heeft u een grotere bestelling in gedachten? Dat is geen problem. Geeft a.u.b. uw wensen en aantallen door, dan maken wij voor u een mooie en vrijblijvende offerte. Kortom wij staan voor u klaar en denken met u mee.

Wij doen graag een passend voorstel voor een bijzonder cadeau op maat. Neem hiervoor a.u.b. contact op via info@cadeauclub.nl of bel: 0611726951.

Zakelijk cadeau bij Cadeauclub.nl:

  • Persoonlijk advies, we bepalen samen met u welk zakelijk cadeau het meest passend is en waarmee jouw bedrijf zich kan onderscheiden;
  • De mogelijkheid tot een cadeaubon, die we ook op maat kunnen vormgeven;
  • We nemen al het “geregel” van uw zakelijk cadeau van je over;
  • Uw zakelijk cadeau wordt netjes ingepakt bij u aangeleverd of meteen verstuurd naar degene voor wie het cadeau bedoeld is;
  • Een uitgebreide keuze, altijd bijzonder en creatief.

Idee: We kunnen automatisch een cadeau sturen naar een medewerker die jarig is of een (privé-)jubileum te vieren heeft. Op basis van een overzicht dat u levert kunnen we alle rompslomp uit handen nemen en worden uw medewerkers toch op een bijzondere manier door u verrast.